febrer 16, 2021

Activitats en parelles

Si t’agrada més fer activitats en parella y poder disfruta en companyia, en aquest apartat trobaràs persones amb qui fer-ho.

Roberto (41,Vall d’Aran): Sempre he sigut un friki de montanyes i els meus amics sempre s’han rigut de mi perquè pensen que es una tonteria. Buscava amb qui baixar pels afluents de la meva ciutat, en socialitza vaig trobar a Marta amb qui cada 2 setmanes baixem junts els nostres rius favorits. Una experiència que viuria cada dia.
River no es sólo Buenos Aires | La Página Millonaria
Martí (33, Badalona): Era un fan de River, el equip dels meus somnis a l’Argentina. M’agradava molt viatjar a l’estadi a veure els partits però ho feia sol, motiu per al que vaig deixar de fer-ho. En Socialitza vaig trobar a en Jan el qual comparteix l’amor per al futbol i per equips de River, sempre anavam a casa d’un o d’altre per veure els partits fins que per el meu aniversari em va fer una sorpresa , em va regalar dues entrades per la final del campionat argentí més el viatje d’avió. Vam passar el millor cap de setmana de la nostra vida.