febrer 16, 2021

Activitats grupals

Hi ha moltes activitats on es necessita un grup de persones per poder jugar correctament. En aquest apartat, es trobaran diferents activitats i esports grupals.

Marc (28, Girona): A la meva millor amiga i a mi ens encanta el volley. El problema que som els únics del grup que sabem jugar i els dos sols és una mica aborrit. Vam estar buscant per Socialitza i vam poder trobar a 3 persones a les quals els interessava el volley. Vam quedar amb ells ja que vam veure que eren del mateix poble. Ens ho vam passar genial vam estar parlant de moltes coses i sobretot disfrutant molt. Desde aquell dia tots els diumenges ens veiem per jugar.
Izarbe (18, Zaragoza): Des de petita m’ha agradat el basquet, però per desgràcia vaig tenir una lesió i vaig haver de deixar-ho. Després de 2 anys, vaig voler tornar però ja no estava a la mateixa altura que les meves companyes i no podia competir de la mateixa manera que sempre, però no volia parar, volia seguir jugant. Vaig trobar Socialitza la qual em va ajudar a conèixer a gent amb la qual jugo i gaudeixo.
ᐈ Amigos tomando cafe fotos de stock, imágenes imagennes de amigos tomando  café | descargar en Depositphotos®
Lucía (32 ,Córdoba): Estava cansada de provar diferents webs per conèixer a gent amb els meus gustos fins que vaig trobar socialitza on creant un senzill perfil i una petita descripció amb els teus gustos i ja et relaciona amb gent similar a tu. Així vaig conèixer a Eva, Joana i Marga amb les que comparteixo el gust per la lectura. Ara ens intercanviem les nostres col·leccions de llibres i els diumenges els comentem prenent un cafè al nostre bar habitual.