febrer 16, 2021

Meeting

Vols sortir i no saps ni on ni amb qui? En aquest apartat trobaràs usuaris amb els quals realitzar quedades i començar a compartir.

Resultado de imagen de selfie pareja tomando cafe
Carla (23,Salou) : Buscava algú amb qui estudiar i passar una bona estona. Vaig publicar el meu anunci i Daniel va contactar amb mi. Després de setmana i mitja de xerrada vam decidir quedar. Tan ell com jo,compartim més gustos dels que tots dos imaginàvem i ara ens trobem en una bonica relació d’amistat sense saber si arribarà a alguna cosa més.
Resultado de imagen de selfie en el cine
Samuel(35, Valencia) : M’agrada molt les pel·lícules i el món de cinema. Després de diversos consells de familiars i amics vaig decidir provar sort fent-me usuari de socialitza. En menys d’un mes ja havíem format un grup d’amics amb els meus mateixos gustos. Marta, Raúl, Edgar i Carlos es trobaven en la mateixa situació, ara ens trobem tots satisfets i visitant diferents cinemes de la localitat mirant les nostres pel·lícules favorites.
Resultado de imagen de selfies cocinando
Andrea(19, Girona) : Per temes d’estudi vaig haver de viatjar a Girona on em sentia sola al no tenir amics ni familiars a prop. Em vaig fer usuària de l’App que parlava tothom a la universitat on vaig conèixer a la Martina, ella vivia a dos carrers del meu apartament però mai havíem coincidit, ara mateix la considero una millor amiga amb la qual puc comptar per a tot. Tenim algun viatge programat en un futur per fer juntes.